Hypnose

Hvad kan du bruge hypnose til?

 

Hypnose kan hjælpe til at nå mål i dit liv som du ikke føler du kan nå ved egen hjælp.

 

Hypnose kan bruges i forbindelse med bl.a. følgende tilstande:

 

 

 

Under behandlingen er du vågen og du har kontrol over hvad du siger og gør. Du er desuden i stand til at afbryde seancen, hvis du har lyst.

Efter hypnosen giver jeg dig en vejledning i selvhypnose , så du kan selv arbejde videre på det.

 

Hypnosebehandlingen varer 1-2 timer og koster 900 kr.

 

Lidt om hypnose

Hypnose er korttidsterapi. Det vil sige at efter blot 1-4 behandlinger vil de fleste problemstillinger være løst.

 

Som udgangspunkt arbejder vi med din problemstilling på den måde at jeg hjælper dig tilbage, til der hvor dit problem er opstået. Altså regressionsterapi. Dit underbevidste sind ved lige præcis hvilke oplevelser der har trigget bestemte følelser, handlemåder og vaner. Når vi går tilbage til problemets rod og løser det der, varer effekten af hypnosen resten af livet.

 

Ofte oplever du som klient bonuseffekter efter en hypnosebehandling. På den måde at dit liv bliver positivt påvirket på flere områder end det der var udgangspunkt for hypnosen. F.eks hvis du har sluppet din eksamensangst, kan du få følelsen af af mere selvværd i andre sammenhænge og følelsen af at være fri til at forme dit eget liv....for når en problemstilling kan løses så forholdsvis let kan andre områder i livet jo også ;-)

 

 

 

Lidt om trance

 

Når du er i trance er du vågen og er i stand til at afbryde seancen, hvis du vil. At være i trance er en dejlig afslappet følelse af at være koncentreret om dig selv.

Skulle du komme tilbage til en rigtig ubehagelig oplevelse hjælper jeg dig til at se det lidt ligesom en film, således at du ikke behøver at gennemgå den smertelige oplevelse igen. Jeg har deuden healingsteknikker jeg bruger til at afrunde svære oplevelser med.

 

 

 

 

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045