Oplev tidligere liv

Oplev dine tidligere liv

 

Når du skal hjælpes tilbage til et tidligere liv, bruger jeg hypnose til at bringe dig i en trancetilstand.

Når du er dybt koncentreret ind i dig selv, har du adgang til dit underbevidste sind som rummer alt hvad du har oplevet i det her samt tidligere liv.

 

Det er en spændende måde at lære sig selv at kende på. Somme tider skabes der en forståelse for hvorfor vi er f.eks bange for ild....elsker duften af jord eller noget helt andet....det ligger simpelthen som ubevidste minder dybt inde i vores sind.

 

Det er meget forskelligt fra person til person hvordan sådan en seance forløber, men udgangspunktet er at vi hopper lidt rundt og "undersøger" livet:

  • Hvad er de daglige gøremål i dette liv?
  • har du en ægtefælle?
  • Hvad er den lykkeligste oplevelse?
  • Hvordan er din sidste dag i det liv?

 

 

 

Lidt om trance

Når du er i trance er du vågen og er i stand til at afbryde seancen, hvis du vil. At være i trance er en dejlig afslappet følelse af at være koncentreret om dig selv.

Skulle du komme tilbage til en rigtig ubehagelig oplevelse hjælper jeg dig til at se det lidt ligesom en film, således at du ikke behøver at gennemgå den smertelige oplevelse igen. Jeg har desuden healingsteknikker jeg bruger for at give en smuk afrundet følelse af at alle oplevelser og alle liv er som de skal være....at det hele giver mening, på et højere plan.

 

 

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045