Angst

Bliv fri af angst med hypnose

 

Man forstår sjældent rigtig angst, hvis man ikke selv har prøvet det. At blive overvældet af angst og ikke rigtig vide hvad du er angst for, kan være rigtig svært at forklare til andre.

 

Når jeg behandler angst bruger jeg ofte en kombination af hypnoseog healing. Med hypnose hjælper jeg dig ind i dit underbevidste sind, som ved hvad angsten handler om. Vi bearbejder trigger-oplevelsen og du får redskaber til hvad du kan gøre for at aktivere underbevidstheden hvis angsten kommer igen derhjemme.

 

 

 

Hvad skal du forvente?

 

Typisk vil 2-4 behandlinger gøre dig fri af panikangst. Er det i den lettere ende...altså angst mod edderkopper, flyskræk ell.lign er en enkelt gang eller to nok.

 

Ofte oplever du som klient bonuseffekter efter en hypnosebehandling. På den måde at dit liv bliver positivt påvirket på flere områder end det der var udgangspunkt for hypnosen. F.eks hvis du har sluppet din eksamensangst, kan du få følelsen af af mere selvværd i andre sammenhænge og følelsen af at være fri til at forme dit eget liv....for når en problemstilling kan løses så forholdsvis let kan andre områder i livet jo også ;-)

Klienter fortæller

 

 

Jeg er ikke længere styret af min angst. Jeg er ved at trappe ud af min angstdæmpende medicin. Jeg kan igen tage offentlige transportmidler og jeg kan gå i Netto igen. Jeg har mine øvelser jeg laver nogle gange hver dag, for at blive stærkere hele tiden.

Det er skønt endelig at kunne se en ende på min angst. Jeg føler mig mere fri.

Kvinde 38 år

 

 

 

Jeg troede ikke helt på hypnose før jeg kom til Tanya. Min kone havde presset mig til hypnose fordi jeg ikke havde været til tandlæge i 3 år. Efter en behandling var min tandlægeskræk fuldstændig væk.

Mand 47 år

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045