fobi

Bliv fri af din fobi med hypnose

 

En fobi er angst for en bestemt ting, og angsten er ikke rationel.

Hvis vi tager edderkopper som eksempel: Du ved med din fornuft at edderkopper ikke er farlige, de har ikke tænder og kan ikke stikke. Alligevel kan underbevidstheden have fået den opfattelse at edderkopper er meget farlige.

 

Med hypnose hjælper jeg dig tilbage til den oplevelse der har startet edderkoppefobien. Når oplevelsen er bearbejdet, er det let at overbevise underbevidstheden om, at en edderkop bare er et lille insekt på linje med en mariehøne.

 

Når vi taler fobier er det samme behandlingsmetode, om det handler om edderkopper, flyskræk, højdeskræk eller noget helt andet.

Klienter fortæller

 

Jeg har altid været været bange for edderkopper og faktisk alle andre insekter også. Jeg kunne mærke at min datter blev smittet af min angst, og det gav mig lyst til at gøre noget ved min angst. Efter en hypnose behandling hos Tanya, tør jeg selv at fjerne edderkopper. Jeg tager dem med et glas....jeg har stadig ikke lyst til at røre dem. Men jeg er slet ikke bange som før.

Kvinde 26 år

 

 

Jeg troede ikke helt på hypnose før jeg kom til Tanya. Min kone havde presset mig til hypnose fordi jeg ikke havde været til tandlæge i 3 år. Efter en behandling var min tandlægeskræk fuldstændig væk.

Mand 47 år

 

 

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045