generthed

Slip din generthed med hypnose

 

Når du er genert er det som regel svært at stå frem som den du er. Svært at blive vurderet, bedømt, fremlægge i skolen, være aktiv til møder og meget mere.

 

Vi går på opdagelse i dit underbevidste sind og finder den oplevelse der har startet genertheden. Lægger en masse selvværd, mod og selvlkærlighed ind i dit underbevidste sind.

Derefter vil det være lettere at stå frem som den du er og være stolt af det!

 

 

 

Klienter fortæller

 

 

Mit problem var, at jeg blev dårlig tilpas til møder på mit job. Da møder fyldte mere og mere i mit job blev jeg nødt til at gøre et eller andet. Hypnose hos Tanya hjalp mig og nu kan jeg stå frem og være aktiv til møder uden at blive svimmel og dårlig.

Mand 28 år

 

Jeg var så genert at det var svært at være social. Jeg havde lyst til at være med i festerne men når jeg kom derhen blev jeg så stille og ville bare hjem igen. Nu er jeg meget mere modig og glad.

Kvinde 19 år

 

Jeg kunne sige alt på tomandshånd og aldrig gernert. Men hvis jeg var en del af en gruppe blev jeg tavs som graven og kunne ikke finde på noget at sige. Da jeg skulle giftes gjorde jeg noget ved det, for jeg ville holde en tale...og det gjorde jeg.

Mand 35 år

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045