OCD

Bliv fri for OCD med hypnose

 

Når vi har tvangstanker og tvanghandlinger har vores underbevidsthed opfattetelsen af at det er vigtigt at gøre/tænke disse ting. Når tvangstanker/tvangshandlinger bliver voldsomme kategoriserer vi det som OCD. Og JA man kan sagtens blive fri for OCD!

 

Med fornuften (det bevidste sind) ved vi godt at det ikke giver meget mening at tjekke om f.eks døren er låst tre gange efter hinanden....for vi VED jo godt den er låst. Men når så underbevidstheden (den mere følsomme del af hjernen) har fået en anden opfattelse...at det er meget vigtigt netop at tjekke døren tre gange, for ellers sker der noget dårligt, og det vil være MIN skyld at det dårlige sker....for jeg kunne jo bare have tjekket døren tre gange.

Det er på ingen måde rationelt og alligevel kan der være så stærke kræfter på spil at vi ikke ved egen hjælp kan komme ud af de tanker/handlinger.

 

 

Hvad kan du forvente?

 

Med hypnose hjælper jeg dit underbevidste sind til at være enig med din bevidsthed. På den måde bliver du mere rationel omkring tankerne og bliver i stand til at sige, tænke og føle: ja, jeg har låst døren, så selvfølgelig er døren låst og den er låst lige til jeg kommer hjem og låser den op...Alt er som det skal være og have fred med det.

 

Jeg hjælper dig til at opleve hvad det er for oplevelser der i sin tid har startet tvangshandlingerne/tankerne og så bearbejder vi oplevelserne i hypnose. På den måde bliver du også lidt klogere på dig selv og får følelsen af at....nårh var det bare den oplevelse der har trigget hele det her tankespind?

 

Typisk skal du forvente 4-6 sessioner og netop med OCD er det vigtigt at du laver selvhypnose imellem behandlingerne.

Når du har været hos mig første gang, og dermed ved hvad hypnose er, tilrettelægger vi et forløb hvor vi sammen efter hver session aftaler hvad næste opgave skal være. Vi er i jævn kontakt på sms eller mail, så du hele tiden kan få hjælp, råd og vejledning.

 

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045