Rygestop med hypnose

Rygestop med hypnose

 

Mange rygere kender følelsen af at bevidstheden og underbevidstheden er dybt uening.

 

Bevidstheden kan ikke finde noget godt ved at ryge, mens underbevidstheden nærmest opfatter det som dagens største præmie.

 

I en hypnosesession løser jeg denne misforståelse op i det underbevidste sind og lægger ind i sindet at der altid skal trækkes ren luft ned i lungerne.

I rygestop behandling styrker jeg altid kærligheden til dig selv, ud fra den teori at du aldrig kunne drømme om at puste røg i lungerne på de mennesker du elsker.

 

 

Hvad skal du forvente

 

Ønsker du at kvitte cigaretterne, er det ofte nok med en enkelt gang hypnose.

Jeg anbefaler altid at være rygetrængende når du kommer hos mig, for når rygetrangen så forsvinder undervejs, giver det en god indikation af at der rent faktisk sker noget. Og vi elsker jo alle beviser ;-)

 

Efterfølgende anbefaler jeg at du laver selvhypnoseøvelsen, som jeg giver dig. Du kan godt opleve at rygetrangen lige kigget frem i ny og næ, og så er det vigtigt at kunne sin selvhypnose til at fortrænge trangen igen.

Klienter fortæller

 

Jeg følte mig godt tilpas og tryg i dine hænder, Tanya. Det var ikke hypnose som man ser på TV, men en rigtig god oplevelse.

Kvinde 28 år

 

 

Jeg har røget i mange år og forsøgt at stoppe en milliard gange.. Jeg havde hørt om rygestop hypnose fra en veninde og tænkte så at det ville jeg prøve.. Og her 14 dage efter er jeg virkelig overrasket over at jeg rent faktisk er stoppet.. Jeg havde overhovedet ikke lyst til en smøg da jeg rejste mig fra den stol.. Det var mere vanen jeg skulle ta mig selv i.. Men aldrig har jeg følt mig mere fri og jeg skal bestemt ikke røre en smøg igen..

Kvinde 35 år

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045