Selvværd

Styrk dit selvværd med hypnose

 

Når du ikke har så meget selvværd, kan du have følelsen af, at skulle gøre noget for andre, for at gøre dig fortjent til kærlighed/opmærksomhed. Det kan være utroligt trættende, fordi du så har antennerne ude hele tiden og har opmærksomhed på andres behov frem for dine egne behov.

Det kan være ganske skræmmende at opdage at at du faktisk ikke kan mærke dine egne behov, fordi du simpelthen har undertrykt dem så længe.

 

I trancetilstanden hjælper jeg dig tilbage til den oplevelse som har lært dig atdu ikke er noget værd. Det handler som oftest om noget som er sket tidligt i livet. Jeg guider dig til at trøste dit indre barn og vi styrker selvkærligheden.

 

 

 

Selvværd kontra selvtillid

 

Selvtillid og selvværd er to forskellige begreber.

Når du har selvtillid nok, ved du at du at du kan honorere de krav som livet stiller til dig. Når du har selvværd nok, ved du at du er god nok som du er, også på dine dovne eller gnavne dage.

Klienter fortæller

 

Jeg følte mig træt og havde ikke rigtig overskud til at se hvor jeg kunne ændre noget i min hverdag. Jeg var konstant sur og irriteret, både på job og når jeg kom hjem til min familie. Med healing og hypnose fik jeg mit overskud igen. Jeg fik hjælp til at ændre nogle ting som ikke fungerede i mit liv og jeg fik indset vigtigheden af, at jeg selv tager ansvar for mit liv, bl.a. har jeg lært at sætte grænser inden jeg bliver for presset.

Kvinde 36 år

 

 

Tak for hjælpen:-D Jeg vidste slet ikke hvor meget jeg undertrykte mine egne drømme og behov. Jeg glemmer stadig mig selv i ny og næ men jeg kommer hurtig ind på sporet igen.

Kvinde 58 år

 

 

Mit problem var, at jeg blev dårlig tilpas til møder på mit job. Da møder fyldte mere og mere i mit job blev jeg nødt til at gøre et eller andet. Hypnose hos Tanya hjalp mig og nu kan jeg stå frem og være aktiv til møder uden at blive svimmel og dårlig.

Mand 28 år

 

Jeg kunne sige alt på tomandshånd og aldrig gernert. Men hvis jeg var en del af en gruppe blev jeg tavs som graven og kunne ikke finde på noget at sige. Da jeg skulle giftes gjorde jeg noget ved det, for jeg ville holde en tale...og det gjorde jeg.

Mand 35 år

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045