Spiseforstyrrelse

Bliv fri for spiseforstyrrelser med hypnose

 

En spiseforstyrrelse er når vi spiser eller ikke spiser af følelsesmæssige årsager.

 

I den ideelle krop sendes der sultsignaler når vi hhar brug for næring, vi spiser til vi har nok næringsstoffer i kroppen og stopper med at spise her. I vores samfund er de fleste af os lidt forstyrret og spiser gerne af sociale o. lign. årsager. Når det tager overhånd og vi spiser eller ikke spiser for at tilfredsstille stærkere følelser, bliver det et reelt problem.

 

Med hypnose taler jeg dig ind i en trancetilstand, hvor du er i kontakt med dit underbevidste jeg. Din underbevidsthed ved lige præcis hvorfor du har trang til under- eller overspisning. Den ved også hvornår i hvilken livssituation du lærte at håndtere følelser med mad eller mangel på samme. Ved at bearbejde den livssituation der triggede spiseforstyrrelsen bliver du fri til at have et sundt og naturligt forhold til mad.

 

 

Lidt om trance

 

Når du er i trance er du vågen og er i stand til at afbryde seancen, hvis du vil. At være i trance er en dejlig afslappet følelse af at være koncentreret om dig selv.

Skulle du komme tilbage til en rigtig ubehagelig oplevelse hjælper jeg dig til at se det lidt ligesom en film, således at du ikke behøver at gennemgå den smertelige oplevelse igen. Jeg har desuden healingsteknikker jeg ofte gør brug af for at sætte det indre barn godt på plads.

 

En simpel overspisning vil ofte kunne afhjælpes på en enkelt gang eller to. I den tungere ende er anoreksi og bulimi som typisk kræver et lidt længere forløb på 4-6 sessioner

Klienter fortæller

 

Tak Tanya! Efter tre behandlinger hos Tanya har meget mere energi end jeg har haft længe. Jeg kom fordi jeg ville tabe mig. Jeg havde aldrig prøvet hypnose før og blev meget overrasket over at jeg pludselig var tilbage og oplevede mig selv som 12 årig, hvor jeg blev mobbet i skolen. Selvom tårerne trillede under hypnosen føltes det helt okay, jeg førte mig tryg og i sikre hænder hele tiden. Jeg lærte at jeg havde startet mit spisemønster for at trøste mig selv og ikke nærke ensomheden. I dag kan jeg trøste mit indre barn med selvhypnose og minde mig selv om at jeg er ikke ensom nu og jeg finder mig ikke mere i at blive dårligt behandlet. Jeg spiser ikke på mine følelser mere og jeg er begyndt at elske mig selv....sådan helt rigtigt.

Kvinde 52 år

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045