Tandlægeskræk

Slip din tandlægeskræk med hypnose

 

Når du har det skidt med at gå til tandlægen, handler det ofte om at det er ubehageligt at slippe kontrollen og fuldstændig overgive sig til tandlægen, der roder rundt i et af de mest sårbare områder vi har på kroppen....uden du kan følge med i hvad der sker.

 

Det kan også handle om andre ting, f.eks angst for smerte eller blod...eller noget helt andet. Vi ved aldrig på forhånd hvad der dukker op i en hypnose session. Vi finder oplevelsen der har startet angsten, bearbejder den og lægger en masse gode tanker om at gå til tandlægen, ind i dit underbevidste sind.

 

Det er en god ide hvis du i løbet af et par dage efter du har været til hypnose, går til tandlægen. På den måde kan du hurtigt få testet at det rent faktisk har virket:-)

 

Klienter fortæller

 

 

Jeg troede ikke helt på hypnose før jeg kom til Tanya. Min kone havde presset mig til hypnose fordi jeg ikke havde været til tandlæge i 3 år. Efter en behandling var min tandlægeskræk fuldstændig væk.

Mand 47 år

 

 

 

 

Lidt om trance

 

Når du er i trance er du vågen og er i stand til at afbryde seancen, hvis du vil. At være i trance er en dejlig afslappet følelse af at være koncentreret om dig selv.

Skulle du komme tilbage til en rigtig ubehagelig oplevelse hjælper jeg dig til at se det lidt ligesom en film, således at du ikke behøver at gennemgå den smertelige oplevelse igen. Jeg har deuden healingsteknikker jeg bruger til at afrunde svære oplevelser med.

 

 

 

 

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045