Vægttab med hypnose

Vægttab med hypnose

 

Der er mange måder at bliver overvægtig på. Det kan være:

  • Overdreven trang til sukker
  • For store portioner mad (oftest aftensmad)
  • Overdreven trang til fedt (oftes i kombination med salt)
  • Ingen motivation/lyst til motion
  • Eller en kombination af det ovennævnte

 

Ligegyldigt hvad overvægten kommer af, er det vigtigt at finde ud af hvad det er for følelser der bliver stimuleret under spisningen. Når du er i trance, er der adgang til dit underbevidste sind, som ved hvornår du lærte at tilfredsstille dig selv med mad/sødt. Når vi bearbejder denne triggeroplevelse i hypnose, får dit underbevidste sind et mere rationelt forhold til mad. Du vil lære at mærke efter i din mave hvornår du er mæt, og dermed er du færdig med overspisning.

Du får vejledning i hvordan du laver selvhypnose og dermed selv kan styrke resultatet hjemme.

Klienterne siger:

 

Jeg spiser ikke fanatisk, men jeg lytter nu efter mæthed og stoppermed med at spise, når jeg ikke længere er sulten. Jeg kan med lethed takke nej til slik, kage – og i går var jeg til fødselsdag og spiste ikke lagkage, jeg havde ikke behov for det. Så jeg er meget glad, stolt og taknemmelig –og jeg har tabt 2,2 kg på en uge -jaaeyy!!

Kvinde, 37 år

 

Tak Tanya! Efter tre behandlinger hos Tanya har meget mere energi end jeg har haft længe. Jeg kom fordi jeg ville tabe mig. Jeg havde aldrig prøvet hypnose før og blev meget overrasket over at jeg pludselig var tilbage og oplevede mig selv som 12 årig, hvor jeg blev mobbet i skolen. Selvom tårerne trillede under hypnosen føltes det helt okay, jeg førte mig tryg og i sikre hænder hele tiden. Jeg lærte at jeg havde startet mit spisemønster for at trøste mig selv og ikke nærke ensomheden. I dag kan jeg trøste mit indre barn med selvhypnose og minde mig selv om at jeg er ikke ensom nu og jeg finder mig ikke mere i at blive dårligt behandlet. Jeg spiser ikke på mine følelser mere og jeg er begyndt at elske mig selv....sådan helt rigtigt.

Kvinde 52 år

 

Du har lært mig at nyde min aftensmad. Tidligere slugte jeg min mad og jeg må have set meget grådig ud...HA HA! Nu spiser jeg langsomt, nyder min mad og spiser kun indtil jeg er mæt. Jeg er sågar begyndt at levne.

Mand 32 år

 

Terapisterne i Lyfaparken Måløv Byvej 229 opgang G, 1.sal 2760 Måløv Tlf 30229840 tanya@healos.dk CVR 27318045