Klient beretninger

Klient beretninger

 

Jeg følte mig godt tilpas og tryg i dine hænder, Tanya. Det var ikke hypnose som man ser på TV, men en rigtig god oplevelse.

Kvinde 28 år

 

Jeg har røget i mange år og forsøgt at stoppe en milliard gange.. Jeg havde hørt om rygestop hypnose fra en veninde og tænkte så at det ville jeg prøve.. Og her 14 dage efter er jeg virkelig overrasket over at jeg rent faktisk er stoppet.. Jeg havde overhovedet ikke lyst til en smøg da jeg rejste mig fra den stol.. Det var mere vanen jeg skulle ta mig selv i.. Men aldrig har jeg følt mig mere fri og jeg skal bestemt ikke røre en smøg igen..

Kvinde 35 år

 

Jeg spiser ikke fanatisk, men jeg lytter nu efter mæthed og stoppermed med at spise, når jeg ikke længere er sulten. Jeg kan med lethed takke nej til slik, kage – og i går var  jeg til fødselsdag og spiste ikke lagkage, jeg havde  ikke behov for det. Så jeg er meget glad, stolt og taknemmelig –og jeg har tabt 2,2 kg på en uge -jaaeyy!!

Kvinde, 37 år

 

Tak Tanya! Efter tre behandlinger hos Tanya har meget mere energi end jeg har haft længe. Jeg kom fordi jeg ville tabe mig. Jeg havde aldrig prøvet hypnose før og blev meget overrasket over at jeg pludselig var tilbage og oplevede mig selv som 12 årig, hvor jeg blev mobbet i skolen. Selvom tårerne trillede under hypnosen føltes det helt okay, jeg førte mig tryg og i sikre hænder hele tiden. Jeg lærte at jeg havde startet mit spisemønster for at trøste mig selv og ikke nærke ensomheden. I dag kan jeg trøste mit indre barn med selvhypnose og minde mig selv om at jeg er ikke ensom nu og jeg finder mig ikke mere i at blive dårligt behandlet. Jeg spiser ikke på mine følelser mere og jeg er begyndt at elske mig selv….sådan helt rigtigt.

Kvinde 52 år

 

Du har lært mig at nyde min aftensmad. Tidligere slugte jeg min mad og jeg må have set meget grådig ud…HA HA! Nu spiser jeg langsomt, nyder min mad og spiser kun indtil jeg er mæt. Jeg er sågar begyndt at levne.

Mand 32 år

 

Jeg følte mig træt og havde ikke rigtig overskud til at se hvor jeg kunne ændre noget i min hverdag. Jeg var konstant sur og irriteret, både på job og når jeg kom hjem til min familie. Med healing og hypnose fik jeg mit overskud igen. Jeg fik hjælp til at ændre nogle ting som ikke fungerede i mit liv og jeg fik indset vigtigheden af, at jeg selv tager ansvar for mit liv, bl.a. har jeg lært at sætte grænser inden jeg bliver for presset.

Kvinde 36 år

 

Tak for hjælpen:-D Jeg vidste slet ikke hvor meget jeg undertrykte mine egne drømme og behov. Jeg glemmer stadig mig selv i ny og næ men jeg kommer hurtig ind på sporet igen.

Kvinde 58 år

 

Mit problem var, at jeg blev dårlig tilpas til møder på mit job. Da møder fyldte mere og mere i mit job blev jeg nødt til at gøre et eller andet. Hypnose hos Tanya hjalp mig og nu kan jeg stå frem og være aktiv til møder uden at blive svimmel og dårlig.

Mand 28 år

 

Jeg kunne sige alt på tomandshånd og aldrig gernert. Men hvis jeg var en del af en gruppe blev jeg tavs som graven og kunne ikke finde på noget at sige. Da jeg skulle giftes gjorde jeg noget ved det, for jeg ville holde en tale…og det gjorde jeg.

Mand 35 år