Få mere selvværd -og mærk livsglæden blomstre

Derfor er det så vigtigt at have selvværd

Jeg bliver ofte spurgt hvorfor jeg går så meget op i selvværd i mine hypnose behandlinger. Det gør jeg fordi, at uden selvværd vil vi have fokus på at præstere konstant…og det er såååå opslidende på den lange bane. Tænk hvis vi bare kunne nyde livet med alle de fejl og mangler vi har…

Du vil aldrig fortryde at lade livsglæden blomstre…kun at du ikke havde gjort det tidligere.

Det modsatte af at være noget værd er værdiløs

Hvis vi vender ordene om og siger…hvis du ikke føler du er noget værd,…ja så føler du dig værdiløs…ikke et særlig fedt ord, vel?

Når vi føler os værdiløse i os selv, bliver vi nødt til at skabe en ydre værdi. En ydre værdi kan være, at man skaber værdi på jobbet, ved at være flittig og fejlfri. En værdi i privatlivet, som den evige hjælper og serviceorgan. Når vi bruger for meget tid på, at kompensere for den indre værdiløshed, trætter vi os selv, ved altid at gøre os fortjent til at være her.

Hvilken oplevelse har stjålet dit selvværd?

I trancetilstanden hjælper jeg dig tilbage til den oplevelse som har lært dig at du ikke er noget værd. Det behøver ikke være en traumatisk oplevelse der har startet det. Faktisk kommer de færreste ud af barndommen med selvværdet intakt. Når vi har bearbejdet den oplevelse som har lært dig at du er forkert/værdiløs, lægger jeg en masse gode tanker ind i dit sind om, at være ligeglad med hvad andre tænker og at du gerne må lave fejl osv.

Selvværd kontra selvtillid

Selvtillid og selvværd er to forskellige begreber.

Når du har selvtillid nok, ved du at du at du kan honorere de krav som livet stiller til dig. Når du har selvværd nok, ved du at du er god nok som du er, også når du ikke viser dig fra din mest flatterende side.

Læs guiden til at finde den rigtige hypnotisør for dig

Se priser her