Tidligere liv – hvem var du i det tidligere liv

Oplev dine tidligere liv

Kan man føres tilbage til tidligere liv?

Ja du kan sagtens opleve dine tidligere liv. Når jeg fører dig tilbage til et tidligere liv, bruger jeg hypnose til at bringe dig i en behagelig trancetilstand. Når du er i trance er der kontakt til dit underbevidste sind.

Dit underbevidste sind kan huske alt du har oplevet…underbevidstheden husker da du var både 2 og 4 år. Den husker også da du var inde i din mors mave….og den husker også dine tidligere liv

Hvem var jeg i mit tidligere liv?

Jeg guider dig rundt i dit tidligere liv. Vi kommer rundt om nedenstående punkter og jeg skriver noter til dig imens.

  • Hvad er de daglige gøremål i dette liv?
  • Har du en ægtefælle?
  • Hvilket land og årstal?
  • Hvad er den lykkeligste oplevelse?
  • Hvordan er din sidste dag i det liv?
  • Hvad skulle du lære af dette liv?

Du lærer dig selv bedre at kende ved at opleve tidligere liv

Det er en spændende måde at lære sig selv at kende på. Somme tider skabes der en forståelse for hvorfor vi er f.eks bange for ild….elsker duften af jord eller noget helt andet….det ligger simpelthen som underbevidste minder dybt inde i vores sind.

Spirituel udvikling

Er du nysgerrig på mere end tidligere liv, kan jeg anbefale mit spirituelle udviklings kursus. En regression til tidligere liv er inkluderet i dette forløb. Kurset består af 4 timer hos mig i Ballerup og elleve online sessioner. Læs mere om det her 

Se priser her