Hvordan finder jeg en god hypnotisør

Bedste hypnotisør

Hvordan finder jeg den bedste hypnotisør?

Det er selvfølgelig fristende for mig, at råbe “jeg er den bedste hypnotisør!!!! Men det er ikke rigtigt. Den bedste hypnotisør er nemlig ikke èn bestemt hypnotisør. Jeg er den bedste for nogen, men ikke for alle. Det er individuelt, hvilken type vi har tillid til og hvem vi føler os på bølgelængde med.

Du skal have tillid til din hypnotisør

Den bedste til at hypnotisere dig, er den hypnotisør som giver sig tid til at forberede dig på, hvad du skal forvente af en hypnose session. Det er vigtigt du er tryg og tillidsfuld, inden I går i gang med hypnosen. Er du lidt på vagt, er det nemlig umuligt at slippe kontrollen. Kan du ikke slippe kontrollen, kommer du ikke ned i en god trancedybde.

Der skal være tid og nærvær hos hypnotisøren

These individuals may have their dosage increased from 50mg to 100mg, taken once daily (FDA, 2018). What Is Clonazepam And What Does It Treat? Do not miss any scheduled follow-up visits to your doctor Viagra 100 mg Online. Based on a 15 minute application of the system, 30 to 40 minutes of continued anesthesia can be achieved.

Den bedste hypnoterapeut bruger tid på at undersøge dit verdensbillede. Det er selvfølgelig vigtigt at hypnoterapeuten lægger nye tanker og ideer ind i dit sind, som passer lige præcis til dig. Vi er alle forskellige og har forskellige værdier. F eks vil den  34 årige mandlige, stræbsomme revisor, gerne have andre følelser og tanker lagt ind, end den kvindlige, hippieelskende aromaterapeut på 57 år ønsker. Derfor er det vigtigt at kende hypnoseklientens værdier inden man går i gang.

Der skal være mulighed for en indledende samtale inden du beslutter dig

Når du vælger hvem der skal være din hypnotisør, vil det være ideelt at kunne møde hypnotisøren eller i det mindste snakke i telefon sammen, inden du beslutter dig for om han/hun er den rigtige for dig. Af den grund, holder jeg hver måned en infoaften, hvor man frit, kan komme og høre om mine behandlingsmetoder og mærke efter om vi har kemi. På den måde får du en chancen for at se mig an, inden du vælger om jeg er den rigtige hypnotisør for dig. Se mere om næste infoaften her

Du skal have et redskab til selvhypnose efter din session

Endelig synes jeg det er vigtigt at du får et redskab til at forstærke hypnosen selv. Med et redskab har du mulighed for at forkorte dit hypnose forløb, hvis du selv ønsker at arbejde videre med det selv. Derfor giver jeg vejledning i selvhypnose eller du får en gratis lydfil med, hvis jeg har en der passer til din problemstilling.