Rygestop med hypnose -én enkelt session er nok

Røgfri med hypnose

Mange rygere kender følelsen af at bevidstheden og underbevidstheden er dybt uenig.

Bevidstheden kan ikke finde noget godt ved at ryge, mens underbevidstheden nærmest opfatter det som dagens største præmie.

I en hypnosesession løser jeg denne misforståelse i det underbevidste sind. Derefter lægger jeg ind i sindet, at der altid skal trækkes ren luft ned i lungerne.

I rygestop behandling styrker jeg altid kærligheden til dig selv, ud fra den teori, at du aldrig kunne drømme om, at puste røg i lungerne på de mennesker du elsker….og ja hvem har ikke brug for at elske sig selv lidt mere? 😉

Hvor hurtigt er jeg fri for rygetrang?

Din rygetrang forsvinder som regel efter kun èn enkelt session. Jeg anbefaler altid at være rygetrængende når du kommer hos mig. Når rygetrangen så forsvinder undervejs, giver det en god indikation af at der rent faktisk sker noget. Og vi elsker jo alle beviser 😉

Ønsker du at kvitte cigaretterne, er det ofte nok med en enkelt gang hypnose.

Efterfølgende anbefaler jeg at du lytter til lydfilen jeg giver dig med. Du kan godt opleve at rygetrangen lige kigger frem i ny og næ, og så er det godt at have et redskab til at fortænge den.

Vil du vide mere om hypnose?

Læs mere om hypnose her

Hvad koster hypnose?

Se priser her