Bliv fri for angst

Fri for angst

Bliv fri af angst med hypnose

Du vil typisk kunne mærke en forandring allerede efter 1. behandling, men som regel skal der et forløb til, så vi kan nå hele vejen rundt i dine følelser.

Angst er svært for andre at forstå

Man forstår sjældent rigtig angst, hvis man ikke selv har prøvet det. At blive overvældet af angst og ikke rigtig kan forklare hvad man er angst for, kan være rigtig svært for andre at forstå.

Hvilken oplevelse har startet din angst?

Når jeg behandler angst bruger jeg ofte en kombination af hypnose og healing. Med hypnose hjælper jeg dig ind i dit underbevidste sind. Underbevidstheden ved hvilken oplevelse du har haft som har givet dig angst. Vi bearbejder trigger-oplevelsen. Derefter lægger jeg nye tanker og følelser ind i dit sind.

Skab en strategi for næste angstanfald

Under hypnosen får du et redskab til hvad du kan gøre for at aktivere underbevidstheden hvis angsten kommer igen derhjemme. På den måde har du en strategi og et redskab til at arbejde dig ud af angsten.

Jeg giver dig en vejledning i selvhypnose

Efter hypnosen giver jeg dig vejledning i selvhypnose så du kan arbejde videre på det hjemme. På den måde kan du afkorte din forløb og komme i mål hurtigere.

Her kan du se mere om hypnose

Vær sikker på jeg er den rette behandler for dig

Kom til gratis infoaften inden du beslutter dig. Læs mere og tilmeld dig her