Tanya Jensen -Hypnotisør og Håndlæser

Hvem er Tanya Jensen

Terapeuten Tanya Jensen

Jeg er uddannet healer og samtaleterapeut hos Roots i 2003. Jeg syntes dog jeg manglede noget for at kunne hjælpe klienten helt ind til det som gør ondt, og skal bearbejdes. Derfor blev jeg hypnotisør og hypnoterapuet hos Jacob Strachotta i 2005. I 2015  uddannede jeg mig til håndlæser på Odense Håndlæserskole.

Jeg har arbejdet med disse terapiformer lige siden. Jeg har rigtig god

I dag har jeg en super palette til at hjælpe mine klienter. Jeg arbejder selvfølgelig unerfaring for at kombinere healing og hypnose.

Mennesket Tanya Jensen

Privat er jeg gift og mor til et par tvillingepiger fra 1997.

Jeg har en barsk barndom bag mig, og tidligt besluttede jeg mig for, at ville leve et voksenliv med masser af livsglæde. Det har påvirket mit arbejdsliv meget. Alt det jeg elsker at gøre og giver mig værdi, har jeg gjort til mit job.

At male billeder  får mig til at slappe af og komme helt ned i gear. Jeg sælger dem på wwwArtbyHealos.dk. Jeg udstiller gerne i virksomheder og i kunstforeninger, så giv mig gerne et hint hvis du kender et sted de må hænge.

En anden passion er mine hunde. De fylder også en god del af min fritid og for tre år siden kastede jeg mig ud i opdræt af små lækre pelstotter. Du kan se mere om mit avlsarbejde af Golden Retrievere på min facebookside.