Hypnose

Hypnose

I en hypnosesession er du vågen og kan huske alt bagefter. Selv om du på den ene side slipper kontrollen, har du alligevel så meget styr på dig selv at du kan rejse dig op og afbryde seancen, hvis det er det du vil.

Hypnose er en super effektiv metode til at ændre tanke- og handlemønstre, ubehagelige følelser mm

Det der sker under en hypnosebehandling er, at jeg hjælper dig til at finde ud af hvor, din problemstilling stammer fra… Altså går vi tilbage til den oplevelse i dit liv som har plantet den ide at rygning er lækkert, at du ikke er noget værd, at edderkopper er farlige etc. Vi bearbejder det i underbevidstheden, og derefter fylder jeg en masse nye gode tanker, i dit underbevidste sind, om hvordan det skal føles fremover. På den måde får du en mere realistisk oplevelse af hvad rygning egentlig er, hvor meget du er værd og om der er reel grund til angst…eller hvad der nu var udgangspunktet for hypnosen.

Hypnose er korttids terapi, hvilket vil sige at 1-4 sessioner løser de fleste problemstillinger. Fx er rygning oftest klaret med 1 behandling.

Jeg supplerer altid en hypnosesession med at give dig en vejledning i selvhypnose, så du har et redskab til selv at arbejde videre, hvis du har lyst til det.

 

 

Lidt om trance

Når du er i trance er du vågen og er i stand til at afbryde seancen, hvis du vil. At være i trance er en dejlig afslappet følelse af at være koncentreret om dig selv.

Skulle du komme tilbage til en rigtig ubehagelig oplevelse, hjælper jeg dig til at se det lidt ligesom en film, således at du ikke behøver at gennemgå den smertelige oplevelse igen. Jeg har desuden healingsteknikker jeg bruger til at afrunde svære oplevelser med.

 

Under behandlingen er du vågen og du har kontrol over hvad du siger og gør. Du er desuden i stand til at afbryde seancen, hvis du har lyst.

Efter hypnosen giver jeg dig en vejledning i selvhypnose , så du kan selv arbejde videre på det.

 

Hypnosebehandlingen varer 1-2 timer og koster 1000 kr.