Hypnose 20 års erfaring som hypnoterapeut

Fri af gamle mønstre

Hvilke tilstande kan afhjælpes med hypnose?

Hvordan føles det at være hypnotiseret?

I en hypnosesession er du vågen og kan huske alt bagefter. Du ligger med lukkede øjne, og er koncentreret ind i dig selv. Så selv om du kan høre mig, ved siden af dig, er du så koncentreret om dig selv, at du ikke lægger mærke til mig.

Selv om du på den ene side slipper kontrollen, har du alligevel så meget styr på dig selv, at du kan rejse dig op og afbryde seancen, hvis du vil.

Skulle du komme tilbage til en rigtig ubehagelig oplevelse, hjælper jeg dig, til at se det lidt ligesom en film. Således  behøver du ikke at gennemgå den smertelige oplevelse igen. Jeg har desuden healingsteknikker jeg bruger til at afrunde svære oplevelser med.

Hvor hurtigt får jeg effekt af hypnose?

Du kan typisk mærke en forandring allerede efter 1. session.

Hypnose er korttids terapi, hvilket vil sige at 1-4 sessioner løser de fleste problemstillinger. Fx er rygning og de fleste fobier oftest klaret med 1 behandling.

Har du brug for et forløb, har jeg en rabatpakke du kan gøre brug af. Se priser her

Hvordan virker hypnose?

Når du kommer hos mig, har du en følelse/tanke du gerne vil af med. Som eksempel tager vi angst for edderkopper. Dit bevidste sind ved at edderkopper er ufarlige og du kan dræbe den, så let som ingenting. Din underbevidsthed har opafttelsen af at edderkopper er farlige og ulækre og man skal undgå dem for enhver pris.

Jeg snakker dig ned i en behagelig trancedybde. Når du er så afslappet at du har adgang til dit underbevidste sind, hjælper jeg dig til at opleve, hvad der har givet dig angst for edderkopper. Vi bearbejder oplevelsen, rydder op i følelsen og lægger nogle realistiske tanker ind om hvad edderkopper er.

Det er en god ide at du hurtigt efter hypnosen, konfronterer din gamle angst og opsøger nogle edderkopper. På den måde oplever du, at du sagtens kan takle dem. Nu er du klar til at vænne din hjerne til, at edderkopper er ligeså harmløse som mariehøns.

Kan alle hypnotiseres?

Ja! alle kan hypnotiserres, når bare vi finder den rigtige metode. Jeg hjælper dig igennem hele hypnosen. Kan du ikke forestille dig det jeg beder dig om, finder jeg en anden vej ind i dit underbevidste sind.

Selvhypnose

Jeg supplerer altid en hypnosesession, med at give dig en  lydfil eller en vejledning i selvhypnose. På den måde har du et redskab til selv at arbejde videre, hvis du har lyst til det.

 

En ny måde at arbejde med dig selv

En hypnose hos mig er selvfølgelig fuldstændig tilpasset dig og dit verdensbillede. Er du god til at arbejde med dig selv, og vil du gerne spare penge er online hypnose en ny mulighed.  Jeg har lavet online hypnose sessioner, som er tilpasset de mest almindelige problemstillinger.

I online sessioner har jeg taget udgangspunkt i mine 15 års erfaring som hypnoterapeut og formet dem efter hvad der virker for de fleste klienter. Her kan du se mine online sessioner

Hvem er den bedste hypnotisør for dig?

Se min guide til at vælge den hypnotisør som er bedst for dig

Overvejer du en tid til hypnose?

Kom og hør mere på min månedlige gratis infoaften. Aftenen byder bl.a. på en test som viser hvordan du er at arbejde med i en hypnosesituation. Se datoer  og tilmeld dig her