OCD

Bliv fri for OCD

Når vi har tvangstanker og tvanghandlinger har vores underbevidsthed opfattelsen af, at det er vigtigt at gøre/tænke disse ting. Når tvangstanker/tvangshandlinger bliver voldsomme kategorisserer vi det som OCD. Og JA man kan sagtens blive fri for OCD!

Med fornuften (det bevidste sind) ved vi godt at det ikke giver meget mening at tjekke om f.eks døren er låst tre gange efter hinanden….for vi VED jo godt den er låst. Men når så underbevidstheden (den mere følsomme del af hjernen) har fået en anden opfattelse…at det er meget vigtigt netop at tjekke døren tre gange, for ellers sker der noget dårligt, og det vil være MIN skyld at det dårlige sker….for jeg kunne jo bare have tjekket døren tre gange.

Det er på ingen måde rationelt og alligevel kan der være så stærke kræfter på spil at vi ikke ved egen hjælp kan komme ud af de tanker/handlinger.

Med hypnose hjælper jeg dig til at opdage hvad det er i dit sind som skaber disse tvangstanker, vi rydder op i sindet og lægger nogle gode, sunde og rationelle tanker ind i stedet for.