Gør dig fri af anoreksi og bulimi

Gør dig fri af spiseforstyrrelse

Spiseforstyrrelse får vi når vi har ødelagt vores sunde, naturlige sult/mæthedssignaler. Når følelserne bliver for meget inden i, kan vi dulme dem med overdreven indtag af mad eller det modsatte, nemlig at stoppe med at spise.

Når vores belønnings/straf-system er stærkere end sult/mæthedssignalerne

I den ideelle krop sendes der sultsignaler når vi har brug for næring. Vi spiser til vi har nok næringsstoffer i kroppen og stopper med at spise her.

Hvilke følelser får du dækket med mad?

Med hypnose taler jeg dig ind i en trancetilstand, hvor du er i kontakt med dit underbevidste jeg. Din underbevidsthed ved lige præcis hvorfor du har trang til over- eller underspisning. Den ved også hvornår og i hvilken livssituation du lærte at håndtere følelser med mad eller mangel på samme. Ved at bearbejde den livssituation der triggede spiseforstyrrelsen bliver du fri til at have et sundt og naturligt forhold til mad.

Vi styrker kærligheden til dig selv før vi arbejder med spisevanerne

Når vi arbejder med alvorlige spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi, bruger vi den første session på at styrke kærligheden til dig selv. Først når du mærker ægte selvværd og styrke tager vi fat på spisemønstret. På den måde er der størst chance for blivende succes.

Inden du beslutter dig for om jeg er den rigtige hypnotisør for dig, er du velkommen til min månedlige infoaften, hvor jeg fortæller om Hypnose, håndlæsning og healing. Se datoer og tilmeld her

Læs mere om hypnose her