Bliv fri af stress -sådan bliver du fri og glad med hypnose

Find dig ikke i at have stress

Stress er den tilstand vi kommer i, når vi har levet under pres i længere tid.  Den åbenlyse situation er, når arbejdsbyrden er for stor over længere tid. Men vi kan også få stress af vores egne tankemønstre . F eks hvis vi lever med den overbevisning, at vi ikke må lave fejl, altid skal gøre os fortjent, altid være hæderlige og flittige. Det kan være så anstrengede at leve med de tankemønstre, at det kan over tid udløse stress.

Skab ro i kroppen og stop tankemylder

Med hypnose kan vi selvfølgelig ikke gøre byrderne i dit liv mindre, men du kan blive bedre til at sige fra og sætte en grænse for hvad du byder dig selv. Med hypnose kan man også skabe mere ro i kroppen og i hovedet. Endelig er hypnose en super god metode til at gøre op med tankerne om at være fejlfri, i evig kontrol, overansvarlig og meget mere.

Newer second-generation H 1 antihistamines are not associated with these adverse effects. Blocking this enzyme is like a dimmer switch that dials down the cell’s ability to multiply. Abstral should be used during pregnancy only if the potential benefit justifies the potential risk to the fetus https://farmacias-semreceita.com/levitra-original/. If you take Aygestin for endometriosis: This medicine is usually taken daily long-term for several months.

Når vi arbejder med stress er det vigtigt samtidig at styrke selvværdet og kærligheden til dig selv, samt skabe følelsen af, at du har fred med dig selv og fred med livet som det er.

Efter et hypnose stressforløb hos mig, vil du:

  • Være mere ligeglad med hvad andre tænker om dig
  • Elske dig selv mere
  • Tillade dig selv at lave fejl
  • Være mere fri og glad i livet
  • Have ro i sindet

Healing er et godt supplement i stresshåndtering

Healing er et rigtig godt supplement til hypnosebehandlingen, når det handler om stress. Med hypnose arbejder vi aktivt på at ændre tankemønstre. Healingen hjælper dig til at få overskud og ro igen.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 30229840 og få en snak om hvorvidt jeg kan hjælpe dig:-)

Læs min guide til at vælge den bedste hypnoseterapeut

Læs mere om hypnose her