Misbrug

Fri for angst

Bliv fri af misbrug

Hypnose kan hjælpe dig af med både alkohol- og hash misbrug.

Hvornår er det egentlig et misbrug?

I min optik er det et misbrug, når trangen bliver så stor og tankerne kredser om det vi er afhængige af. Tanker som kredser om hvornår vi kan få det næste glas eller det næste røg.  Når det påvirker vores valg og dømmekraft er det på tide at hive i bremsen.

Når vi bare ikke kan holde virkeligheden ud

Når vi misbruger rusmidler, handler det rigtig ofte om, at vi ikke kan holde ud at være i verden som den er, og som dem vi er.

Vi vælger flugten…ikke fysisk. Men mentalt og følelsesmæssigt flygter vi ind i rusen. Når vi oplever verden og os selv gennem slørede briller, bliver det lidt lettere…lige indtil vi ser klart igen og skal tage ansvar for vores eget liv.

Hvordan hjælper hypnose?

Jeg taler dig ned i en god trancedybde, hvor du har adgang til din underbevidsthed. Med dit underbevidste sind oplever du hvilke følelser du bedøver med rusmidlet, samt den oplevelse der har lært dig den overlevelsesstrategi. Vi bearbejder oplevelserne, styrker selvværdet og selvkærligheden. Vi styrker også dit mod og kampånd, så det er lettere at tage ansvar for dit eget liv. Jeg hjælper dig gennem processen og støtter dig når det hele bliver svært.

Selvhypnose er altid godt

Du får vejledning i selvhypnose, så du kan arbejde videre hjemme hvis du har behov for det.

Du kan læse mere om hypnose her