Stop overspisning med hypnose -Hvilke følelser dækker du med mad?

Stop overspisning

Overspisning er en spiseforstyrrelse på linje med anoreksi og bulimi. Overspisning er et overset problem. Overspisere bliver ofte mødt af holdningen:”Så luk dog munden og let røven”….sådan ville man jo aldrig sige til en der underspiser. Men faktisk er det jo det samme når vi tænker os om. Hvis det var så let at stoppe spisningen gjorde man det jo. De færreste har et direkte mål om at være overvægtig.

Når vores belønningssystem er stærkere end sult/mæthedssignalerne

I den ideelle krop sendes der sultsignaler når vi har brug for næring. Vi spiser til vi har nok næringsstoffer i kroppen og stopper med at spise her. I vores samfund er de fleste af os lidt forstyrret og spiser gerne af sociale  årsager. Vi spiser for at hygge, for at belønne, for at trøste, for at få ro og meget mere.

Når det tager overhånd og vi spiser for at tilfredsstille stærkere følelser, bliver det et reelt problem.

Hvilke følelser får du dækket med mad?

Med hypnose taler jeg dig ind i en trancetilstand, hvor du er i kontakt med dit underbevidste jeg. Din underbevidsthed ved lige præcis hvorfor du har trang til overspisning. Den ved også hvornår og i hvilken livssituation du lærte at håndtere følelser med mad eller mangel på samme. Ved at bearbejde den livssituation der triggede spiseforstyrrelsen bliver du fri til at have et sundt og naturligt forhold til mad.

Du vil kunne mærke mæthedsfølelsen tydeligere

Når vi har ryddet op i dit underbevidste sind, styrker vi din mæthedsfølelse. Når du begynder at mærke mæthed og respektere følelsen, vil du få et mere afslappet forhold til mad. Du vil spise langsommere  og give dig tid til at nyde dine måltider.

Vær sikker på jeg er den rigtige behandler for dig

Inden du beslutter dig for om jeg er den rigtige hypnotisør for dig, er du velkommen til min månedlige infoaften, hvor jeg fortæller om Hypnose, håndlæsning og healing. Se datoer og tilmeld her

Læs mere om hypnoser her