sukker

Sådan hjælper du dig selv af med din sukkertrang.

 

Det ligger i vores overlevelsesinstinkt at ville have hurtige kulhydrater, men rigtig mange af os overdriver indtaget. Det er typisk fordi vi dækker følelsesmæssige behov med sukker.

Hvilket behov dækker du når du overspiser sukker?

Her er en effektiv metode til at afhjælpe din sukkertrang. Brug de næste 3 dage på, at mærke efter hvordan du har det før og efter, du spiser sukker. Når du har lyst til sukker, så mærk efter hvordan du har det…er du træt, har du travlt, er du ked, har du lige løst en opgave…eller noget helt andet? Når du spiser sukkeret, så mærk efter hvordan du føler imens og bagefter. Fik du dækket dit behov? Eller fik du det bare bedøvet? Hvis du har svært ved at mærke dig selv, så husk på at det er lettere at mærke dine følelser når du lukker dine øjne.

Når du bliver bevidst om hvilken følelse du spiser sukker på, kan du bedre bearbejde den. De følelser du får dækket ved at overspise sukker, skal du begynde at dække på en mere ærlig og autentisk måde. Hvis du craver sukker når du er træt, så tag et hvil. Hvis det handler om at være ked af det, så trøst dig selv, og så fremdeles.

Skriger dit barn fordi det er træt eller ked, prøver du sikkert ikke at dulme det med en slikkepind….du trøster det eller putter det…du dækker dets sande behov. Når du begynder at dække dine egne sande behov, vil du letter kunne slippe sukkertrangen.

Vil du have hjælp til at mærke hvilken oplevelse der har lært dig at overdrive dit sukkerindtag, så ring eller skriv til mig på 30229840.

I en hypnose session hjælper jeg dig til at opleve hvornår du har lært at dulme dine følelser med sukker. Du kan mærke forskel efter 1. gang. Hvis du har brug for et forløb, har jeg en rabatpakke hvor du får 3xhypnose, 2xhealing og en lydfil som understøtter hypnosen for 2900,-.