Vær tro mod dig selv

DKK 129,00

 

 

Beskrivelse

Vær tro mod dig selv og gør dig fri af andres meninger. Denne online hypnose session hjælper dig til at være mere ligeglad med hvad andre tænker, siger og mener om dig. Når du er ligeglad med andres holdning til dig, er du fri til at leve det liv du ønsker dig.

Praktisk om online hypnose:

For at komme ned i en god trancedybde skal du slippe kontrollen. Men selvom du på den ene side slipper kontrollen, har du alligevel så meget styr på dig selv at du kan rejse dig op og afbryde seancen, hvis det er det, du vil.

Når du lytter til sessionen gør det ikke noget at tankerne flyver lidt afsted, men prøv at analysere så lidt som muligt.

Du kan typisk mærke en forskel allerede efter 1. session. Jo flere gange du lytter til din online hypnose session, jo stærkere bliver resultatet.

Når du skal lytte til din hypnosesession, så sørg selvfølgelig for ikke at blive forstyrret. Det bedste resultat får du hvis du lytter til sessionen med headset og endelig anbefaler jeg at du sætter dig godt til rette…dog ikke så godt at du falder i søvn.