Tilbud

Hold tale

DKK 129,00 DKK 64,50

Tillykke med din beslutning om at du skal kunne holde en tale med ro i maven.

Forvent at når du har hørt denne hypnose session, vil du stadig have lidt kriller i maven, men det vil slet ikke være den ødelæggende nervøsitet.

For hver gang du holder tale, eller på anden måde har spotlight rettet mod dig, vil det føles lettere. Derfor er det bedste du kan gøre, fra du har hørt denne session og indtil du skal holde din tale, at øve dig i at sige noget i åbne fora, til møder og i forsamlinger hvor du bliver vurderet og kigget på. På den måde får du hurtigt løsnet op for den gamle overbevisning og får tillært en ny.

Beskrivelse

Denne online hypnosession hjælper dig til at kunne holde en tale uden at gå i sort.  Hør den et par gange inden du skal holde din tale. Du vil sikkert stadig have lidt kriller i maven, men ikke mere end at du kan huske hvad du skal sige og sige det med rolig stemme.

At være i trance er en dejlig afslappet følelse af at være koncentreret ind i dig selv.

For at komme ned i en god trancedybde skal du slippe kontrollen. Men selvom du på den ene side slipper kontrollen, har du alligevel så meget styr på dig selv at du kan rejse dig op og afbryde seancen, hvis det er det, du vil.

Når du lytter til sessionen gør det ikke noget at tankerne flyver lidt afsted, men prøv at analysere så lidt som muligt.

Du kan typisk mærke en forskel allerede efter 1. session. Jo flere gange du lytter til din online hypnose session, jo stærkere bliver resultatet.

Når du skal lytte til din hypnosesession, så sørg selvfølgelig for ikke at blive forstyrret. Det bedste resultat får du hvis du lytter til sessionen med headset og endelig anbefaler jeg at du sætter dig godt til rette…dog ikke så godt at du falder i søvn.