Rygestop

DKK 249,00

Beskrivelse

Rygestop

Dette online forløb består af 3 hypnoselydfiler, samt lidt info og guidning på skrift.

Forløbet er bygget op således, at du 3 dage før dit egentlige rygestop hører 1.session. Så hvis du f.eks. planlægger at ryge den sidste cigaret onsdag, starter du med 1. session søndag. Du kan høre den alt det du vil.

  1. session hjælper dig med styrke og motivation

  2. session er lydfilen som får dig til at slippe rygetrangen

  3. session hjælper dig til at holde fast i rygestoppet.

Lidt praktisk info:

For at komme ned i en god trancedybde skal du slippe kontrollen. Men selvom du på den ene side slipper kontrollen, har du alligevel så meget styr på dig selv at du kan rejse dig op og afbryde seancen, hvis det er det, du vil. Du er på ingen måde “væk” under en hypnose session…blot afslappet og koncentreret ind i dig selv.

Når du lytter til sessionen gør det ikke noget at tankerne flyver lidt afsted, men prøv at analysere så lidt som muligt.

Du kan typisk mærke en forskel allerede efter 1. session. Jo flere gange du lytter til din online hypnose session, jo stærkere bliver resultatet.

Når du skal lytte til din hypnosesession, så sørg selvfølgelig for ikke at blive forstyrret. Det bedste resultat får du hvis du lytter til sessionen med headset og endelig anbefaler jeg at du sætter dig godt til rette…dog ikke så godt at du falder i søvn.